Flintskallig? Det här kan få dig på bra humör

Flintskallig? Det här kan få dig på bra humör

Män som oroar sig för håravfall oroar sig i onödan. Det är alldeles uppenbart att flintskalliga män ses som mest attraktiva, och det här beror inte på att kvinnor i allmänhet förstår fördelarna med ett huvud fri från en mops. Rent instinktivt så är det så att en del av de kvalitéer som en flintskallig man har attraherar det motsatta könet. Sedan så finns det fina fördelar med att inte ha ett hårsvall som vi ska se lite närmre på.

Annons:                                                                                                                                                             Freespinmania.com listar casinobonusar och freespins du kan få utan att göra en insättning. Klicka här!

Inget hår men hög potens

Du har säkert någon gång hört det där med att hög testosteronhalt leder till tidigt håravfall men att samma hormon ger hög potens. Det här är faktiskt en myt men det spelar ingen roll för den här myten har redan tagit sig in i vårt undermedvetna och vi tror på den. Det betyder att en kvinna som ser en flintskallig man utan att ens tänka på det ser honom som en man med hög potens och därmed mer attraktiv än män med välansat hårsvall.

Manlighet

Det är klart att man kan vara manlig med hår på huvudet men idag så är det inte många som tycker att en lapp med låtsas-hår över flinten ser så manligt ut. Du kan alltså sluta kamma över längre hår från ena sidan huvudet till den andra sidan för att få det att verka som om du inte har en flint som sprider sig bakåt. Det är manligt att vara utan hår, så manligt att många kändisar väljer att raka av håret för att få den här effekten trots att de inte har ett begynnande håravfall.

Hår måste man ta hand om och det även om det är rätt så kort. En man som spenderar långa stunder framför spegeln för att få till luggen och resten av rufset är inte särskilt attraktiv. Då han vaknar så ser han knappast lika fräsch ut som kvällen innan då frisyren har lagt sig platt och rufsats runt, och med ett huvud fritt från hår så behöver han inte ta med sig en övernattningsväska med diverse hårprodukter.

Det är snabbt in i duschen och så ut igen med ett väldoftande huvud. Vilken partner uppskattar inte detta?

Alltid rätt

En mycket stor fördel med den hårlösa looken är att den aldrig går ur tiden. Det har alltid varit populärt att vara flintskallig och det ser inte ut som att det här kommer att förändras. En man i kostym och ett huvud utan hår ses som en snygg och attraktiv person vars unika drag bättre kommer fram.

Utan lockar och hårtestar som hänger ner över ansiktet så ser man speciella och vackra drag som ögon och öron. Det här är attraktivt och något som tilltalar många.

Vårda din flint

Något som ska poängteras är att det givetvis är så att man måste ta hand om sin flint för att den ska ses som attraktiv. Bestäm dig för den stil du vill ha, inget hår alls eller kanske en mindre flint på mitten av huvudet. Matcha med kläder och accessoarer som solglasögon som framhäver manligheten och skönheten med ett huvud utan hår.

 

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera Logga in