Kvinnor bör välja korta män

Kvinnor bör välja korta män

Om du vill ha en man som hjälper till i hemmet, som ofta har lust att komma dig nära, och som kommer att vara en bra partner livet ut så ska du välja en kort man. Glöm det där med en lång och ståtlig man och välj istället mannen som knappt når 150 cm. Två sociologer vid NYU använde sig av data från 5000 olika familjer över en period på omkring 50 år för att komma fram till hur en mans längd påverkar relationen.

Resultatet av den här studien var minst sagt överraskande. Det visade sig nämligen att riktigt korta män inte gifte sig lika ofta som längre män, men att de samtidigt hade 32 procents lägre risk för att skiljas.

Fördelar med korta män

Då man såg resultatet av studien som pekade på att korta män som väl gifter sig lyckas bättre med sina relationer så undrade man givetvis varför. Forskarna kom fram till att korta män hjälper till mycket mer i hemmet och det är förstås något som bidrar till en bättre relation.
Att längre män inte är lika duktiga hemma kan bero på att de får en känsla av att stå över dessa uppgifter helt enkelt för att de rent fysiskt befinner sig en bra bit ovanför oredan. Om du har en lång man som gör allt därhemma så ska du inte bli arg. Det finns alltid undantag till regeln och dessutom så är detta bara en spekulation av de som utförde studien.

Annons:
Dags att hitta dig en kort man? 
Bli medlem idag utan kostnad hos match.com – Sveriges mest välkända dejtingsajt. Klicka här!

Bättre samliv

Något som kan vara ännu viktigare än det där med att städa och plocka undan efter sig själv och andra är det intima livet. Det har nämligen visat sig i en annan studie att korta män har sex oftare än längre män.

I en studie som publicerades i Journal of Sexual Medicine så undersökte man 531 heterosexuella män i stadiga förhållanden. Man tog reda på saker som hur ofta de hade sex, hur deras livsstil såg ut, och även om de var överviktiga.

Det var de korta männen i god form som hade mest sex. Förutom att visa på att korta män är mer sexuellt aktiva så kunde man fastställa att övervikt är väldigt dåligt för sexlusten. Detta oavsett om man mannen är lång eller kort.

Välj rätt partner

För kvinnor som är på jakt efter den perfekta partnern så kan det alltså vara väl värt att se sig om efter en vältränad kort man. Han kommer att hjälpa till i hemmet och också vara intresserad av sex med jämna mellanrum. Det här är helt klart två ingredienser som leder till lycka i hemmet och som kanske kan vara det som gör att ni lever tillsammans för resten av livet.

Långa män behöver inte oroa sig för dessa rön. Det är fortfarande så att kvinnor gärna ser sig om efter långa stiliga män, detta trots att det här enligt vetenskapen är en nitlott…

Annons:                                                                                                                                                             Freespinmania.com listar bonusar och freespins du kan få utan att göra en insättning. Klicka här!

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera Logga in